Δολοφονια Βαρη - Δολοφονία στη Βάρη: Αυτός είναι ο γνωστός πυγμάχος που ... / Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη, όπως μετέδωσε ο σκαϊ.

Δολοφονια Βαρη - Δολοφονία στη Βάρη: Αυτός είναι ο γνωστός πυγμάχος που ... / Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη, όπως μετέδωσε ο σκαϊ.. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα έγινε στην οδό παπανδρέου 22, ύστερα από καρτέρι που στήθηκε, σε νεαρό πυγμάχο από την πάτρα. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Νέα, εξοργιστικά χυδαία ατάκα του snik για την ηλιάνα παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό (vid). Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης κάρολαϊν. Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου βάρης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι έλληνας και είναι από τον χώρο της νύχτας. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. «εδώ έχουμε αυγό του φιδιού! Βάσει των πρώτων πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία. 31 μαιου 2021 / 09:32.

Βάρη: «Βεντέτα» η εκτέλεση μαφιόζων στην ταβέρνα-Σοκάρουν ...
Βάρη: «Βεντέτα» η εκτέλεση μαφιόζων στην ταβέρνα-Σοκάρουν ... from news2u.gr
Πριν από λίγα λεπτά πυροβολήθηκε τριαντατετράχρονος και δολοφονήθηκε στην περιοχή της βάρης. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα έγινε στην οδό παπανδρέου 22, ύστερα από καρτέρι που στήθηκε, σε νεαρό πυγμάχο από την πάτρα. Βάσει των πρώτων πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία. 19 λεπτά πριν δολοφονία στη βάρη: Ακόμα μία άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι έλληνας και είναι από τον χώρο της νύχτας. Νέα, εξοργιστικά χυδαία ατάκα του snik για την ηλιάνα παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό (vid).

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Πριν από λίγα λεπτά πυροβολήθηκε τριαντατετράχρονος και δολοφονήθηκε στην περιοχή της βάρης. Ακόμα μία άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο. Φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας. Εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, μετά την εκτέλεση του τάσου μπερδέση στη βάρη, έκανε λόγο για πόλεμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος και στάθηκε στις τέσσερις ανθρωποκτονίες που έγιναν σε 2 μήνες. Ισόβια κάθειρξη στον 44χρονο για τη δολοφονία του μανώλη φινοκαλιώτη. «εδώ έχουμε αυγό του φιδιού! Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου. Πρόκειται για τον γνωστό αθλητή τάσο μπερδέση, ο οποίος σωριάστηκε νεκρός, δίπλα από. Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου βάρης. Πριν καλά καλά κοπάσει η σοκαριστική δολοφονία στα σεπόλια, ακόμα ένα άγριο έγκλημα διεπράχθει σήμερα (31/5) το πρωί.

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Εκτέλεσαν πυγμάχο στη μέση του δρόμου. Πυροβόλησαν εν ψυχρώ με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση. Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία. Πρόκειται για τον γνωστό αθλητή τάσο μπερδέση, ο οποίος σωριάστηκε νεκρός, δίπλα από.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΒΑΡΗ_ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ_ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - Nantia Report
ΕΓΚΛΗΜΑ ΒΑΡΗ_ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ_ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - Nantia Report from www.nantiareport.gr
Στο παρελθόν του τάσου μπερδέση ψάχνουν οι αστυνομικοί τους δολοφόνους του. Η δολοφονία στη βάρη έρχεται λίγες ώρες μετά το χθεσινό μαφιόζικο «χτύπημα» στα σεπόλια. Νέα άγρια δολοφονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας, όταν άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου έναν άνδρα, στη βάρη. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, μετά την εκτέλεση του τάσου μπερδέση στη βάρη, έκανε λόγο για πόλεμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος και στάθηκε στις τέσσερις ανθρωποκτονίες που έγιναν σε 2 μήνες. Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση. Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον νικητή του survival στη βάρη (vid). Πυροβόλησαν εν ψυχρώ με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου.

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Ακόμα μία άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο. Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία. Άγνωστοι εκτέλεσαν τον 39χρονο πυγμάχο τάσο μπερδέση στη βάρη το πρωί της δευτέρας, έξω από τον σύλλογο πυγμαχίας 'αίολος'. Νέα, εξοργιστικά χυδαία ατάκα του snik για την ηλιάνα παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό (vid). Η δολοφονία του σημειώνεται λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στα σεπόλια. Ο τάσος μπερδέσης έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου στη βάρη. Πρόκειται για τον γνωστό αθλητή τάσο μπερδέση, ο οποίος σωριάστηκε νεκρός, δίπλα από. Στο παρελθόν του τάσου μπερδέση ψάχνουν οι αστυνομικοί τους δολοφόνους του. Η εκτέλεση έγινε το πρωί επί της οδού ανδρέα παπανδρέου στη βάρη, την ώρα που το θύμα κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει νεκρό άτομο και το συμβάν παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου.

Άγνωστοι εκτέλεσαν τον 39χρονο πυγμάχο τάσο μπερδέση στη βάρη το πρωί της δευτέρας, έξω από τον σύλλογο πυγμαχίας 'αίολος'. Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου βάρης. Άγνωστοι τον προσέγγισαν με ένα μαύρο τζιπ και τον. Ισόβια κάθειρξη στον 44χρονο για τη δολοφονία του μανώλη φινοκαλιώτη. Η εκτέλεση έγινε το πρωί επί της οδού ανδρέα παπανδρέου στη βάρη, την ώρα που το θύμα κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στην περιοχή.

Βάρη: «Βεντέτα» η εκτέλεση μαφιόζων στην ταβέρνα-Σοκάρουν ...
Βάρη: «Βεντέτα» η εκτέλεση μαφιόζων στην ταβέρνα-Σοκάρουν ... from news2u.gr
Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον νικητή του survival στη βάρη (vid). Νέα, εξοργιστικά χυδαία ατάκα του snik για την ηλιάνα παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό (vid). Ο γνωστός πυγμάχος ήταν θύμα φονικής ενέδρας επί της οδού ανδρέα παπανδρέου, την ώρα που κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στο σημείο. Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Η εκτέλεση έγινε το πρωί επί της οδού ανδρέα παπανδρέου στη βάρη, την ώρα που το θύμα κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στην περιοχή. Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης κάρολαϊν. 19 λεπτά πριν δολοφονία στη βάρη:

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς.

19 λεπτά πριν δολοφονία στη βάρη: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει νεκρό άτομο και το συμβάν παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου. 31 μαιου 2021 / 09:32. Εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου. Στο παρελθόν του τάσου μπερδέση ψάχνουν οι αστυνομικοί τους δολοφόνους του. Άγρια δολοφονία άνδρα στην περιοχή της βάρης σήμερα το πρωί. Η δολοφονία έγινε στην οδό παπανδρέου στον αριθμό 22, ενώ το θύμα είχε ποινικό παρελθόν. Η δολοφονία του σημειώνεται λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στα σεπόλια. Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. Εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα στη μέση του δρόμου στη βάρη. Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook